tag:blogger.com,1999:blog-6503102415709012025.post4322570947411094997..comments2023-10-26T11:29:51.120+02:00Comments on upp 19:15: FikonmarmeladUnknownnoreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6503102415709012025.post-59638892251608097152009-12-21T17:10:26.847+01:002009-12-21T17:10:26.847+01:00Det ligger nog någonting i det du säger. Har dock ...Det ligger nog någonting i det du säger. Har dock ofta ätit min fars sylt som aldrig innehåller receptmängden med socker. Den sylten får man äta upp väldigt snabbt dock.<br /><br />Skall leta runt lite på nätet, nog har hon den här bakteriologen i rent hus publicerat någon avhandling om mögeltillväxt.R Hatthttps://www.blogger.com/profile/14743553690762836440noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6503102415709012025.post-63968034273961820562009-12-18T22:30:43.907+01:002009-12-18T22:30:43.907+01:00Minskade hon sockermängden? Är hon inte klok? Det ...Minskade hon sockermängden? Är hon inte klok? Det kan leda till matförgiftningar och mögel. Man ska aldrig under några omständigheter minska sockerhalten i konserveringsrecept såtillvida man inte hittar ett snarlikt, beprövat recept med lägre sockermängd.Anonymousnoreply@blogger.com