tisdag 8 september 2009

Stiltje

Har varit väldigt lite skrivande på senaste tiden. Börjat på mitt nya jobb, varit bortrest mycket och nu börjar verksamheterna.
Men vissa saker har hänt. Har fått två stycken säkerhetsväskor, sådana där man har på magen under kläderna, att fylla med den viktigaste utrustningen i BOBen.
Har handlat lite utrustning, en kartong med tomatkross, mycket mjöl och sådana varor. Provat sovsäcken i september, bästa säsongen för min sovsäck visade det sig.
Men det bästa är att min fästmö inte är orolig för svininfluensan. Hon tycker att vi är förberedda och att hon vet vad hon skall göra för att hålla sig frisk. Men se på survivors vågar hon inte riktigt.

3 kommentarer:

 1. Vi som helst tar i lite i överkant upptäcker allt som oftast att våra sovsäckar inte funkar i juli... T o m förra helgen var min standardsäck lite för varm. Vi får se till helgen.

  SvaraRadera
 2. Jag hade lånat ut nollgraderssäcken så det fick bli min sopiga Marmot Pounder. Till råga på allt hade jag stresspackat och fått med mig två par långkalsonger och ingen överdel... Kan säga att jag var bra nära att skära ett hål i grenen på ett av paren och ha en underställstop på mig i säcken.
  Skitsamma, vad ska man göra? Det var ju bara att krypa ner. Och vet du vad? Det gick fint.

  SvaraRadera
 3. Jag har också någon gång slängt ned två par långkalsonger i en väska. Annars brukar jag oftast glömma mössan. Jag har inte ägt någon lämplig luva för sommarbruk tidigare, en stickad variant är ju inte så rolig att sova i. Men nu på senare tid har jag använt buffen. Rullar nederdelen så det blir lite mörkt och håller hörselpropparna på plats. Och så resten över huvudet.
  I övrigt kör jag kalsonger i sovsäcken. Bara. Har gått aldeles utmärkt sen jag köpte ny sovsäck.

  SvaraRadera