fredag 21 december 2012

Jordens undergång

Jorden skall tydligen gå under. Jag undrar vad som händer med bloggen som började med att kalla sig "leva efter 2012"
Tydligen så slår ena lokaltidningen på stort och hittar en "överlevnadsexpert". Och nog kan man hitta mycket nyttiga "överlevnadsprylar" på naturkompaniet. Lite kul att läsa om hetsen inför millenieskiftet. Han har delvis rätt idet han säger också. Många har varma kläder och ett campingkök hemma. Har man det klarar man sig långt. Jag tror dock inte man skall rusa till naturkompaniet för att köpa ett multiverktyg och en solcells laddare för att klara sig hemma under en kris dock. Jag vet inte hur det varit hos er men idag i Gävle har det varit snö och mulet hela dagen. Ingen solcells-el idag alltså. Och multiverktyg är inte helt nödvändigt när jag har hela verktygslådan hemma.
Så dagen då jorden skulle gå under spenderades på ungefär vanligt vis. Lammfärsburgare med ugnsrostad potatis (det fanns hemma och då slipper man slåss med de som skall åka och handla sin julmat idag) och så klädde vi årets gran.



Ps. Om jorden skulle gå under så är det bästa kittet du kan ha en skön stol, en kall öl och gott sällskap. Sedan kan man sitta och titta på medan jordskorpan spricker, kärnvapnen flyger eller atmosfären brinner...
I händelse av lokala kriser rekommenderas matlagring, vattenrening, alternativ energi och kunskap.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar