torsdag 13 juni 2013

Dagens rätt

När jag var yngre blev jag alltid så besviken när det skulle bli dagens rätt på tv. Jag trodde, varje gång dessutom, att det skulle bli matlagnings-tv. Men det är ju trav...
Idag när jag kom hem så hade hustrun och barnflickan ätit hamburgare.  Tydligen så blev de så sugna efter att de sett man vs food. Men jag tog tillfället i akt att pröva en påse Mountain House.
Hustrun konstaterade att jag åt dyrare middag än henne, att det luktade barnmat och att hon aldrig i livet skulle provsmaka ens en sked.
Och det luktade lite skumt men smakade bra. Lite ihopkladdat, som barnmat, men kycklingen smakar kyckling,  grönsakerna har spänst och man blev nästan mätt på en påse om man bara ätit fika till lunch. Mountain House sötsur kyckling med ris får sju poäng av tio. Plus för smak och hållbarhet, minus för mängd och utseende.

1 kommentar:

  1. Åh vilken kul blogg :) Jag har för ett tag sen upptäckt att jag har ett intresse liknande ditt (hela den här surviving-grejen) och bläddrar runt bland sidor handlande om detta. Du har den enda bloggen jag hittills stött på som går att läsa utan att få en "jag är minsann en militär-känsla" och den hamnar helt klart i favoriterna :) Uppdatera ofta, min okända, bloggande vän :)

    Med vänlig hälsning
    anonyma GD

    SvaraRadera