måndag 12 oktober 2009

Mycket

Det blir mycket i den verkliga världen också. Det skall tvättas, handlas, städas och jobbas. Och däremellan försöker man hinna med att läsa ikapp på Internet och gå i kyrkan.
Det är väldigt mycket på jobbet och i livet just nu. Nästkommande månad jobbar jag alla helger. Löjligt…

Satte en surdeg idag. Vi får se om den börjar leva. Förra gången blev den lite väl sur tror jag. Luktade mer lacknafta än yoghurt.

Ett glatt nytt fynd på Internet är Ylvens blogg. Tack överlevare för det.

Plockat ned trattkantarellerna i en burk som får bo bredvid champinjonerna. Det är löjligt hur mycket de krymper ned. Och hur lite ledigt man tar sig. Men jag säger som jag brukar: Nästa höst skall jag gå ut i skogen mer.
Haha…
Om någon har ett bra knep för hur man beter sig med ledighet skulle jag bli tacksam om denne delade med sig.

Tänk på att hålla sabbatsdagen helig.
2 mosebok 20:8

3 kommentarer:

 1. Hejhej! Kul att du gillar min blogg! Nu vet jag vem som är R Hatt också.

  Det där med att jobba, när det gäller tillstånd i livet som inte känns bra, brukar jag försöka fundera ut vad det är som inte bra, varför det inte är bra, och vad som går att göra åt det. Ofta kan det vara en grundtes som man måste göra något åt... Inte alltid man lyckas göra någon förändring, men det känns alltid bättre att veta varför det blir som det blir. Som med ledigheten som bara försvinner.

  Varför jobbar du så mycket?

  SvaraRadera
 2. Varsego´! Uppskattar den rätt mycket själv...

  Roligt att du har anammat Viking Preparedness grepp med ett passande bibelcitat i slutet på inlägget. Hoppas det är en vana.

  SvaraRadera
 3. Jag jobbar mycket därför att jag gillar mina jobb. Gör ungefär 50 timmar i veckan och jobbar tre av fyra helger.
  Till sommaren nästa år så kommer jag att sluta på det ena vilket kommer att ge mig 10 timmar i veckan och en helg i månaden ledig. Jag måste försöka komma på ett sätt att nyttja den tiden.

  SvaraRadera