söndag 31 januari 2010

Handling

Var och handlade idag efter högmässan. Blev en del varor att stoppa i förrådet. Vi lagrar det vi äter och förändrar inte matvanorna efter vad som går att lagra. Inte så mycket i alla fall…

Det blev ganska mycket mjöl, pasta, konserverad majs, konserverade bönor och krossade tomater. Mat för någon vecka. Och tillsammans med det som finns i förrådet är det nog i alla fall två veckor. Och under tiden det roteras så finns det pasta fram till sommaren i alla fall. Det blev en dunk med rödsprit också så det finns bränsle för att hålla köket igång under en längre tid. Och ett flertal semesterresor med för den delen. Stod och kikade på en Jeepdunk, men kom fram till att det nog var att ta i lite på den här månadsbudgeten. Men 200 kronor är inte ens 10 kronor per deciliter, vilket betyder att dunken är billigare än innehållet… Lustig värld vi lever i.

2 kommentarer:

  1. Jag skrattar ihjäl mig... Inte bara använder vi samma Bloggertemplate, samma dag skriver vi snarlika inlägg med bilder på nästan samma mat.

    SvaraRadera
  2. Great minds think alike.
    Tipsade dig om lite möjligheter till att utöka förvaringen. Själv borde jag dricka öl med en kompis. Förra gången vi gjorde det städade vi förrådet. Men efter den där laddningen behöver jag ta matkällaren också.

    SvaraRadera