fredag 18 juni 2010

Lite städning och belöningar

Har varit borta på läger en vecka. Ganska så likt en katastrofövning. Har haft att göra med en del människor som inte kan ta initiativ till någonting. Ge mig ett år till och jag skulle kunna forma om dem. Men den tiden finns inte.

Har hunnit vara hemma i en dag. Städat i skafferiet. Sett lite brister i förråden men inte hittat någonting som platsar på ett museum. Skrev en liten lista på vad som behöver konsumeras inom den närmsta tiden. Mycket pasta. Inte för att den kommer att bli dålig men den tar upp väldigt mycket plats. Väldigt svårt att få ordning i skafferiet dock, funderar på att köpa lite nya burkar. Vi har runda glasburkar ifrån IKEA och de är ju runda så mycket plats försvinner. Jag tror att de har en serie med fyrkantiga burkar.

Handlade sortimentaskar för att sortera in fästmön smycken i och passade då på att ge mig själv en liten present. En mora 2000 och Hultafors minsta bräckjärn. Konfirmanderna och ledarna blev nämligen lite besvikna på att jag inte hade en kofot i väskan, jag hade ju både såg, spade och yxa. (Inte på mig varje dag men med till lägret)

2 kommentarer:

  1. Är lite nyfiken på Hultafors bräckjärn. Har du nån/några bilder att bjuda på?

    SvaraRadera
  2. Tyvärr är vår kamera i Hongkong med min fästmö. Men jag skall se om jag inte kan sparka igång bildöverföringen från telefonen efter helgen.

    SvaraRadera