lördag 4 oktober 2014

Husvisning

Vi har flytt fältet. Husvisning hemma. Vi skall flytta, det är i det närmaste klart. Kontakt är skrivet på nya huset att vi köpt det när vårt är sålt. Ytterligare en flytt på vintern. Men det skal gå bra,  vi har antagligen gott om tid på oss med flyttande. Jul i nya huset blir det dock. Det här är nämligen andra visningen och efter första visningen var det fem som var intresserade nog att vilja bli kontaktade av mäklaren i veckan.
Men en konsekvens av visningen är att hustrun plockat bort allting. Vi har inte ens diskmedel hemma. Fika på Ica alltså. Men jag gjorde också en hemsk upptäckt.  Vi har tre stycken värmeljus hemma. Tre stycken! Och nu har jag dessutom eldat upp ett. Om krisen, kriget och katastrofen kommer idag så är vi körd. I nya huset skall vi fylla på.

2 kommentarer:

 1. Grattis till nytt hus!
  Större, mindre, mer centralt än nuvarande?
  Se till att köpa hem lite värmeljus ;)
  //Nils

  SvaraRadera
 2. Tack. Men bankföreningen tyckte inte att vi skulle bli klara ännu. Vi har dock en spekulant så sålt blir det. Men man vill ju att det skall bli sålt till rätt pris.
  Nya huset blir nästan 50 % större än nuvarande. Men är ett hus och inte en bostadsrätt. Kakelugn. Eget vatten via vattenfärg. Garage. Jordkällare att renovera. Vattenburen värme. 4 sovrum. Stort kök. Uppvuxna äppelträd och stor tomt. Centralt men avsides. Nära till mitt jobb och nära till svärföräldrarna.
  Ja, det kan bli bra.

  SvaraRadera