torsdag 27 maj 2010

en kort uppdatering

Har under en lång tid arbetat jämt. Jobbat flera veckor utan ledig tid alls. Men nu har det löst upp sig. Jag kommer att dra på mig massor av övertid så jag passar på att vara ledig. Många korta dagar och undvika fredagsarbete. Och måndagsarbete med för den delen.
En bra sak med det här är att det har blivit betydligt fler springrundor på senaste tiden.

Min kära fästmö utroppade veckan innan lön till ”mob-vecka”. Det blev en del oplanerade klädinköp. Men det var bra klädinköp så en oplanerade vecka av levande på förråden var det verkligen värt. Dessutom visade det sig att förråden var uttömda på allt lättätet. Inget knäckebröd, inga flingor… Däremot har äntligen den där burken av sötad kondenserad mjölk ätits upp. Den transformerades till Martha Stewarts favorit, Key Lime Pie.
Det är i alla fall den 27 idag så förråden är påfyllda igen.

Varit ute en gång och rastat eld-stålet med en annan överlevare. Konstaterat att alkoholindränkta våtservetter brinner väldigt, väldigt bra. Och att bomull indränkt i försvarets hudsalva inte alls är så lätt att sätta fyr på.
Tänkte öva ännu mer på det genom att ta campingpremiären. Skall packa en presenning, sovsäcken, lite mat och ta åtminstone en natt ute i det fria. Eventuellt får jag sällskap någon av dagarna.

2 kommentarer:

  1. Fick känna på ett Light My Fire eldstål för första gången i veckan. Ett sådant ska jag ha, de verkar himla fiffiga att ha i ryggan. Särskilt om man som jag glömmer tändstickorna hemma en gång var sjätte månad... Ja, det är korkat men man är inte alltid smart.

    SvaraRadera
  2. Köp ett! De bästa 79 kronorna man kan pendera på clas i sjön.
    Lite alkogel på en ljusveke och en gnista så har du imponerat på vännerna också. Tända ljus utan tändstickor.

    SvaraRadera