torsdag 22 november 2012

Förändrade bloggvanor

I ett par år har jag nu tjatat på min fru att hon skall läsa bloggar. Först var det mest utvalda inlägg som jag försökte få henne att läsa. Sedan blev det att hon då och då läste en serie inlägg på någon blogg.

Men så hände någonting. Helt plötsligt får jag meddelanden på facebook. Har du läst det här på cornucopia?  Blott sverige svenska preppers har skriver så här...
Ehh, nej, jag är på jobbet och har barngrupp, klart jag inte har hunnit läsa det ännu.
Tydligen så får man jättemycket tid ibland när barnet sover och när man läst klart underbara clara så går man lös på omställnings och survivalistbloggarna... Och med man menar jag förstås min fru. Och sen delar hon länkar på sociala medier. Jag antar att det är jobbtänket som är kvar i henne men det hela gör ju hela vår omgivning till survivalister.

Tillägg.
Tydligen blev min fru stött av att jag formulerat mig lite klantigt.
Sonen sover inte jättemycket, han sover ibland.
Sonen sover bara i famnen, och om man sitter i soffan med ett sovande barn i famnen kan man antingen se på tv eller läsa bloggar.

6 kommentarer:

 1. Klart hustrun ska ha en surfplatta! Hellre det än fjärrkontroll till TV:n!

  För övrigt, gratulerar till sonen.

  SvaraRadera
 2. En ny liten familjemedlem vad kul :). Jag skrattade gott åt din pudel så klart kan du inte måla upp en bild av att det är jättelätt att vara föräldraledig det är att be om stryk ;). Jag har hört en föredetta FN soldat från Bosnien med skakig röst säga att vara pappaledig var det värsta han har gjort. Jag gissar på att du än så länge bara tagit dina 10 dagar. Men tack för skrattet och kul att hon läser lite nyttiga bloggar.

  SvaraRadera
 3. Tack så mycket!
  Cornu: Hon hävdar att hon helst vill ha en platt tv. Men det blir ingen ny tv innan den tjocka gett upp

  Bodis: Jag hade "lite" semestrr sparad så vi var hemma bägge två de första 7 veckorna! Bäst spenderade tiden i mitt liv!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ahh vad härligt att kunna hjälpas åt den första omtumlande tiden. Hur har din syn på preppandet ändrats sen tillökningen?

   Radera
  2. Vi hade oxå ett semesterupplägg när sonen föddes. Aldrig känt mig så smart och välplanerad som när jag kunde rycka fem semsterveckor ur ärmen den gången. Hälsa frugan så mycket från mig och grattis (igen) till den lille!

   Radera
 4. jag skriver ett inlägg om det på söndag. hoppas jag.
  på läger i helgen så det är sådär med egentiden...

  SvaraRadera